لیست اختراعات پرنگ نيك مرام
تغيير شكل كريستال كلريد سديم مراحل تغيير شكل كريستال هاي نمك به شكل هرمي توخالي به صورت خلاصه شامل مراحل زير است: -توليد محلول نمك اشباع و حرارت دادن آن تا نزديك نقطه جوش (226 درجه فارنهايت) -حرارت دادن با استفاده از سوپرهيتر و تحت فشار تا دماي 275 درجه فارنهايت به منظور جداسازي ناخالصي ها -انتقال به فلاشر و تبخير تحت فشار اتمسفر -انتقال به اواپراتور با ويژگي هاي خاص و تبخير بخش اعظم آب -جمع آوري نمك در پائين اواپراتور با نقاله پيچشي مخلوط كردن پس از به دست آوردن نمك با بلور تغيير شكل يافته مخلوطي شامل تركيبات زير ساخته مي شود: (الف) 50 و 75 در صد (وزني) از نمك كلريد سديم (ب) 25 و 50 در صد (وزني) كلريد پتاسيم (ج) ماده افزاينده شوري شامل مونوسديم گلوتامات، عصاره مخمر، پروتئين گياهي هيدروليز شده، دي سديم اينوزينيك اسيد و دي سديم گوانيليك اسيد به ميزان 01/0 تا 1 در صد (وزني) استفاده مي شوند. (د) مواد پوشاننده بدطعمي (ادنوزين مونوفسفات) به ميزان 5 تا 15 درصد (وزني) براي از بين بردن طعم تلخ يا طعم هاي نامتعارف حاصل از تركيبات جانشين استفاده مي شوند.
موارد یافت شده: 1